Alltså hjälp som i "hjälp vad håller jag på med!?" och inte "hjälp ta mig här i från!". Att bo i en bil är helt självförvållat men jag undrar egentligen vad jag gett mig in på!?
Tanken om att bo på hjul växte fram för över ett år sedan då jag började funderar på vad jag skulle göra efter att examen var tagen. Skulle jag bo kvar i Norrköping? Flytta hem till Uddevalla, eller flytta någon helt annan stans? I Norrköping trivs jag bra och de flesta av mina vänner bor kvar där, och i Uddevalla finns mamsen och papsen, och i en annan stad kan jag lära känna nytt folk och bygga nya relationer... Men näee inget av det där lockade eller kändes helt rätt. Det fanns liksom inte en enda plats jag kände att "där vill jag bo"... Däremot fanns det en hel del platser jag ville besöka och på den vägen är det! 
Vetskapen att jag kunde få ett jobb på distans gjorde att tanken om ett mobilt hus återkom allt oftare och tillsist blev ett mål - För det är ju faktiskt fullt möjligt! Och det passar bra i tiden! Detta kan jag bara inte ignorera. Så ut på intranätets alla husbilsförsäljningssidor klev jag för att hitta mitt hem på fyra hjul. 
Efter timmar av velande, sökande och telefonsamtal till diverse olika snubbar som älskar campinglivet fann jag min Adrian. Det tog sin lilla tid men när jag en kväll i juli klev in det som skulle komma att bli mitt hem kände jag bara "Yes, den här tar jag" och så blev det! 
Back to Top